Nu har jag jobbat några veckor och alla verksamheter är igång igen efter alla semestrar. Nu blir det fullt ös och jag ser fram emot kommande höst!

Jag kunde koppla bort det mesta och vara ”ledig” under ett par veckor. Precis som med andra jobb så är det en livsstil, vilket politiker definitivt är. Det är svårt att koppla bort, helt enkelt.

Vad väntar nu?

Förutom att jag hunnit ha första arbetsutskottet så kommer den kommunala ekonomin att vara det centrala under hela hösten. I slutet på september får vi en prognos för 2019 års resultat. Det kommer att visa ett rejält underskott och just nu försöker jag förbereda mig mentalt för att ta ansvar för den svåra situationen som Vilhelmina kommun befinner sig i.

Men först, idag, ska jag delta på en slutredovisning av sommarlovsföretagarna. Ungdomar som haft egna företag som feriearbete. Fantastiskt kul att få höra hur det gått för dem!

Trevlig helg!

/Annika Andersson